دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه کنسرو
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات
۱ـ۱ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:
۲ـ۱ـ تعریف ـ ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی..
۳ـ۱ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی..
۴ـ۱ـ نشانه گذاری..
۵ـ۱ـ مصارف عمده محصول.
۶ـ۱ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش..
۷ـ۱ـ قیمت فروش..
فصل دوم بررسی های فنی
۱ـ۲ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید.
۱ـ۱ـ۲ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:
۲ـ۲ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت..
۱ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:
۲ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:
۳ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندی..
۳ـ۲ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:
۴ـ۲ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.
۵ـ۲ـ موازنه جرم و انرژی..
۶ـ۲ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانه
۷ـ۲ـ بررسی نیروی انسانی.
۸ـ۲ـ زمین و زیر بنا
۱ـ۸ـ۲ـ مساحت سالن تولید:
۲ـ۸ـ۲ـ مساحت انبارها :
۳ـ۸ـ۲ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:
۴ـ۸ـ۲ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:
فصل سوم: محاسبات اقتصادی
۱ـ۳ـ سرمایه ثابت ……………………………………………………………
۲ـ۳ـ سرمایه در گردش ……………………………………………………….
۳ـ۳ـ هزینه ثابت تولید…………………………………………………………
۴ـ۳ـ هزینه متغیر تولید ………………………………………………………..
محاسبات قیمت تمام شده……………………………………………………..
محاسبات قیمت فروش………………………………………………………..
۱ـ۱ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام
لوبیا چیتی:
برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه ۱ استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.
بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود ۲۰-۸ درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از ۱۳ درصد ممکن است کپک زده باشند.
(( برای دانلود کلیک کنید ))
:: برچسبها:
دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه کنسرو ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0